schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizat in statiunea Lara, acest hotel a fost construit in 2007 si ofera cazare in cladirea principala dispusa pe 8 etaje. Aeroportul din Antalya este la 15 km si centrul orasului Antalya este la 17 km. Facilitati hotel:Oaspetii acestui hotel vor avea la dispozitie servicii si facilitati precum: restaurant principal, 2 restaurante a la carte (turcesc, pescaresc - cu rezervare), 6 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, 6 tobogane acvatice, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica si sala de conferinte. Deasemenea, vor avea acces la baie turceasca, sauna, baie cu aburi,sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, mini-fotbal, teren de tenis, darts, programe de animatie, muzica live, si internet Wi-Fi (in lobby). Servicii contra cost: masaj, jacuzzi, bowling (2 piste), aparate electronice, internet cafe, nocturna, cort de tenis si sporturile nautice cu motor. Facilitati camere: Toate camerele sunt frumos decorate si dotate cu baie cu cada, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, pardoseala -mocheta, minibar (bauturile racoritoare si berea se suplimenteaza zilnic - gratuit), seif (contra cost), balcon. Pentru cei mici exista: bufet, meniu special, 2 piscine, tobogan, mini-club (4-12 ani) si babysitter (contra cost). Plaja proprie, nisip. La piscina si pe plaja: umbrelele, sezlongurile, saltelele - gratuit. Prosoapele de plaja - gratuit.
Descriere

Incadrat intr-o gradina minunata, hotelul ofera tot ceea ce este necesar pentru o vacanta in familie : copiii sunt deosebit de fericiti de Aquapark, adultii de diversitatea activitatilor,  divertisment si multitudinea de piscine.

Localizare

Hotelul este situat direct pe golful de nisip/pietris al hotelului, inconjurat de paduri de pini, in fata fundalului magnific al Muntilor Taur. Centrul orasului Tekirova este la cca. 2 km.

Facilitati hotel

Hotelul ofera camere cu vedere la gradina si la mare,  camere ce sunt dotate cu aer conditionat , minibar, telefon, tv cu ecran plat si wifi gratuit in tot complexul, prosoape de baie. Sunt disponibile 8 restaurante principale , cu specific international ,sud american,  regional si a' la carte. De asemenea , pentru zona de relaxare ,hotelul detine un centru de fitness, wellness, sporturi acvatice si 5 piscine exterioare.

Website

https://www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-premium-tekirova?utm_source=google%20Maps&utm_medium=seo%20maps&utm_campaign=seo%20maps

Harta