schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Amplasat pe un deal și oferind vedere la orașul Hersonissos, Hotelul Imperial Belvedere este inconjurat de o grădină cretană cu măslini, lămai si palmieri. Pune la dispoziția oaspeților 7 piscine și 3 terenuri de tenis.

Camerele luminoase și aerisite sunt dotate cu aer condiționat, TV de 21 inch cu canale prin satelit, seif și minifrigider. Toate beneficiază de un balcon cu vedere la Marea Egee și la peisajul contrastant al dealurilor din jur.

Cele 2 restaurante tip bufet oferă o selecție excelentă de preparate internationale. Există 2 baruri care servesc gustări și mese ușoare. Oaspeții se pot relaxa savurand o băutură la lounge bar sau pot apela la room service.

La Complexul Belvedere veți găsi și o sală de sport cu saună și piscină interioară. La cerere sunt disponibile lecții de scufundări. Pentru copii există 2 piscine cu tobogane acvatice.

Oaspeții beneficiază de acces la un centru spa situat la 400 m de hotel. La 7 km există un teren de golf cu 18 găuri. Aeroportul din Heraklion se află la 25 km. La proprietate este disponibilă o parcare gratuită.

Harta