schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Situat in Lara, direct pe plaja cu pietris / nisip a hotelului. Centrul orasului Antalya este la aproximativ 17 km.

Facilitati hotel

Camerele de la Royal Holiday Palace au un decor somptuos si imbina facilitatile moderne cu elemente traditionale. Toate sunt dotate cu WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar si facilitati pentru prepararea de ceai si cafea.

Royal Holiday Palace ofera numeroase localuri unde se poate lua masa, printre care restaurante cu specific italian, mexican si pescaresc. Patiseria serveste o selectie de produse turcesti traditionale. La barul de la piscina, oaspetii pot savura gustari si cocktailuri tropicale.

Personalul de divertisment al complexului Royal Holiday Palace organizeaza pe tot parcursul zilei jocuri si spectacole live.

Copiii se pot distra la miniclub.

Oaspetii se pot bucura de un masaj relaxant la centrul spa mare, care include de asemenea o piscina interioara, un centru de fitness si un hamam.

Website

https://www.royalholidaypalace.com/EN/accommodation

Descriere

Complexul hotelier impresioneaza prin arhitectura sa impunatoare si extraordinara, cat si  prin gradinile intinse. La fel ca un castel magnific, Palatul Regal de Vacanta se aseaza intronat pe lunga plaja din Lara.

Harta