schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Royal Holiday Palace – unul dintre hotelurile ce apartine grulupui Stone, deschis in Aprilie 2011 si contruit pe o suprafata de 53.000 m2. Este aplasat la o distanta de doar 17 km pana in centrul orasului Antalya si 15 km fata de Aeroportul International ceea ce face sa fie foarte avantajos familiilor cu copii datorita transferului foarte scurt. Arhitectura in stil chateau, camerele confortabile si elegante fac sa fie hotelul ideal pentru o vacanta de vis. Prezentarea concretă a grijii și importanței acordate bucătăriei se vede ușor în toate Restaurantele. pe lângă restaurantul principal unde au loc nopți tematice, acesta oferă arome din bucătăria mondială cu fructe de mare, italiene, turcești Ocakbașı, Orientului Îndepărtat și mexican a la carte. Este posibil să găsiți o zonă potrivită în grădina magnifică pentru oaspeții care doresc să participe la activitățile energice ale animației și să citească o carte într-un colț liniștit. Cu diverse activități în timpul zilei, olimpiade sportive, spectacole de seară, musicaluri și animații pentru copii, echipa profesionistă de animație își propune să se asigure că oaspeții de toate vârstele se distreaza. Oferă oaspeților săi o oportunitate de vacanță fantastică cu toboganele sale de apă și parcul de distracții cu diverse jucării. Diverse masaje, terapie cu alge marine și tratamente de îngrijire a pielii sunt disponibile la Centrul SPA pentru oaspeții care doresc să-și aline oboseala. În plus, o baie turcească, 1 saună și o baie de aburi sunt disponibile gratuit.
Localizare

Hotelul Royal Holiday Palace este situat pe malul mării, la 17 km de centrul orașului și la 15 km de aeroport. Hotelul este deschis în anul 2011 și este alcătuit dintr-o clădire principală cu 10 etaje.

Sport si agreement

Hotelul dispune de baie turcească, saună, baie cu aburi, aqua gym, jacuzzi, sală de fitness, volei, baschet, tenis de masă, darts, biliard, bowling, sporturi acvatice.

Facilitati pentru copii

Hotelul oferă pentru copii un mini-club (4-12 ani), Luna Park, 2 piscine cu tobogane, tobogane, loc de joacă special amenajat și programe de animație cu personal specializat, mini disco, baby-sitting (cu rezervare), pătut la cerere și bufet special în cadrul restaurantului principal.

Plaja

Plaja hotelului este privată cu nisip, iar șezlongurile, umbrelele și prosoapele de plajă sunt gratuite. 

 

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, telefon, internet Wi-fi, TV prin satelit, uscător de păr, baie cu duș sau cadă, mini bar,fierbator set ceai/cafea, seif (gratuit), balcon, room-service (contra cost).

Facilitati hotel

Hotelul ofera servicii si facilitati de calitate : restaurant principal,  5 restaurante a la carte, 10 baruri, piscina exterioara, piscina interioara (pe perioada iernii, cu incalzire), aqua park cu 5 tobogane ,atat pentru adulti cat si pentru copii,  centru SPA. Alte facilitati: baie turceasca, sauna, baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, teren de tenis cu suprafata dura, tenis de masa, animatie, muzica live si discoteca.

 
Contra cost: cabinet medical, masaje si tratamente faciale/corporale, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie chimica, 3 sali de conferinte,  internet WiFi (gratuit pe intreg teritoriul hotelului), internet cafe .
 

Info

***Descrierea este cu caracter informativ.
Pentru descrierea exacta este necesara consultarea site - ului oficil al hotelului si a fact sheet - ului.
 

Harta