schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Profil: Economic

Situare: Hotelul este situat aproape de gara, la 350 m de plaja.

Camere: Hotelul dispune de 322 camere duble cu baie proprie, din care 275 de camere au balcon si TV. 

Restaurant: Restaurantul ,,Romanta are specific romanesc, dar si international, si o capacitate de 1050 de locuri. Bonurile valorice se pot valorifica la restaurantele ,,Caraiman, ,,Craiova si ..National, precum si la barul din incinta hotelului.

Servicii gratuite: informatii turistice, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea corespondentei, informatii privind orarul mijloacelor de transport

Servicii cu plata: inchiriere minibar, servicii telefonice, inchirieri jocuri distractive, organizare excursii, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, suveniruri, ziare si vederi

Facilitati copii: Copilul cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani, cazat in camera cu 2 adulti, beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar. Pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 - 12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare pentru patul suplimentar. Patul suplimentar se achita la receptia hotelului, in limita locurilor disponibile.

Animale de companie: Accesul nu este permis. 

Atractii in zona: Are in apropiere centrul comercial, la 100 m, terenul de tenis, la 250 m, terenul de minigolf, la 350 m si discoteca, la 150 m.  

Facilitati hotel

Facilitati camere

CAMERE: grup sanitar, televizor, balcon. Minibar la cerere in limita disponibilului – 7 lei/zi.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Doina

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 397.5 Lei/pers

Ilinca

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 356.5 Lei/pers

Q HOTEL NEPTUN

Neptun, Jud. Constanta, Romania

de la 11634.165 Lei/pers