schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Website

https://www.wyndhamhotels.com/tr-tr/ramada/antalya-turkey/ramada-resort-lara/overview?CID=LC:RA::GGL:RIO:National:47435&iata=00093796

Facilitati hotel

Exista tobogane cu apa si o multime de activitati pentru tineri, ceea ce face din aceasta o alegere de top pentru familii. Sapte restaurante si sapte baruri servesc mancare si bautura pentru oaspetii hotelului, iar programul de divertisment este plin de muzica live, bingo si karaoke.

Camerele family cu 2 dormitoare au o capacitate de pana la 5 persoane, in timp ce camerele duble mai mari pot gazdui 4, iar camerele duble 2. Toate tipurile de camere sunt dotate cu balcon, dus, dulap, televizor, minibar, aer conditionat si WiFi gratuit. In plus, camerele de familie au o zona de lounge cu o canapea extensibila, in timp ce camerele duble mai mari au un pat suplimentar in dormitor.

Localizare

Hotelul se afla la 10 minute de mers pe jos pana la o plaja publica si 1 km pana la centrul comercial. Parcul tematic Land of Legends este la o distanta de 12 km. Distanta pana la aeroporrul din Antalya este la doar 30 de minute.

Descriere

Hotelul Ramada Resort Lara este despre familie si momentele petrecute impreuna. Avand o plaja privata si si multiple zone destinate copiilor.

Harta