schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in statiunea Lara, la 14 km de aeroportul din Antalya si la 9 km de centrul orasului Antalya. Hotelul a fost deschis in 2013 si este compus din 4 cladiri cu 7 si 8 etaje. Camerele sunt dotate modern cu baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif, balcon, room service (contra cost), internet Wi-Fi. Pe langa restaurantul principal hotelul mai detine si restaurante a la carte cu specific italian, otoman si pescaresc. Plaja este peste drum de proprietate la 330 m si este o plaja cu nisip dotata cu sezlonguri, umbrele de soare si baldachine (contra cost). Piscina dispune de un bar care serveste diferite bauturi racoritoare si gustari. Copii au acces la o piscina exterioara, topogane, mini-club si bona (contra cost). Alte activitati disponibile la hotel sunt: sauna, masaj, baie turceasca, fitness, aerobic, darts, biliard, sporturi nautice.
Facilitati camere

Camerele hotelului sunt invaluite de verdeata luxurianta si racite de briza marii.

Camerele standard sunt decorate cu accente de culori vibrante si ofera vedere la gradinile noastre tropicale si piscinele complexului de la balcoanele si terasele lor mobilate. Fiecare camera are o baie spatioasa cu lavoar dublu, precum si TV LCD cu canale prin satelit.

Facilitati Hotel

Tamassa este un complex elegant, amplasat pe plaja coastei sudice a insulei Mauritius. Inconjurat de lagune tropicale si de coline luxuriante, hotelul ofera 3 piscine si un centru spa de lux cu saune umede si uscate.
 
Toate camerele de la Tamassa includ terasa sau balcon privat, cu vedere la laguna sau gradina. 
 
Complexul Tamassa ofera sesiuni de pescuit la adancime, excursii cu barca cu fund din sticla si scufundari certificate PADI. Se organizeaza drumetii prin defileuri spectaculoase si plimbari cu biciclete montane de-a lungul litoralului accidentat.
 
Complexul ofera un mic dejun bogat tip bufet in fiecare dimineata. Restaurantul are o terasa langa piscina si serveste un meniu à la carte divers pentru pranz si cina. De asemenea, exista un bar pe plaja si un lounge bar.
 
WiFi este gratuit in intregul hotel.

Harta