schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Ramada Bali Sunset Road Kuta oferă 2 piscine in aer liber și un bar la piscină. Hotelul se află la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului Seminyak. Puteți găsi diferite tipuri de suveniruri la Krisna Oleh-Oleh, care se află la 3 minute de mers pe jos de unitate.

Camerele cu aer condiționat de la Ramada Bali Sunset Road Kuta sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, seif și birou. Baia privată are duș, cadă, uscător de păr și articole de toaletă gratuite.

Angsoka Bar & Lounge al hotelului servește o varietate de specialități indoneziene, in timp ce preparate de fuziune americane și asiatice pot fi savurate la Sandekala de pe acoperiș.

Puteți rezerva servicii de transfer de la/la aeroport și servicii de inchiriere de mașini prin intermediul hotelului, la costuri suplimentare. Servicii de spălătorie și călcătorie sunt disponibile la cerere. Serviciile de bilete pot fi, de asemenea, aranjate la biroul de turism.

Ramada Bali Sunset Road Kuta se află la 15 minute de mers cu mașina de zona plină de viață Legian, plaja Double Six și Bali Galeria Mall. La Aeroportul Internațional Ngurah Rai se poate ajunge cu mașina in 20 de minute

Harta