schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Radisson Hotel Danang se află in Da Nang, la 2 minute de mers pe jos de Plaja My Khe, și pune la dispoziție o piscină in aer liber, un centru de fitness, un lounge comun și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele oferă un bar. Proprietatea are o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, room-service și WiFi gratuit.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere care includ aer condiționat, un birou, un ibric electric, un minibar, o cutie de valori, un televizor și o baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. La Radisson Hotel Danang, fiecare cameră este echipată cu lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea servește zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau asiatic. Radisson Hotel Danang are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria americană, caraibiană și chinezească. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, halal și vegane. Acest hotel pune la dispoziție o terasă pentru plajă.

Radisson Hotel Danang se află la 2,4 km de Podul Sông Hàn și la 3 km de Podul Lacătelor Iubirii din Da Nang. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Da Nang, situat la 6 km de Radisson Hotel Danang.

Harta