schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Acest hotel de lux este situat chiar pe plaja din Djerba. Oferă facilităti de fitness si spa, inclusiv o piscină in aer liber cu apă de mare, un hamam si o cadă cu hidromasaj. Include 5 restaurante.

Toate camerele si suitele de la Radisson Blu Djerba sunt dotate cu aer conditionat, acces gratuit la internet Wi-Fi, TV prin satelit, halate de baie si papuci. Toate camerele au vedere la mare sau la grădinile amenajate, iar unele au căzi spa si balcoane.

Radisson Blu Resort & Thalasso are 5 restaurante si baruri, inclusiv un bistrou italian si o cafenea-bar in aer liber, langă plajă. Hotelul serveste zilnic un mic dejun tip bufet.

Activitătile de relaxare oferite de hotel includ tratamente de masaj si o saună in zona de spa, precum si activităti sportive zilnice, ca power yoga si sporturi acvatice.

Aeroportul Djerba-Zarziz este la 20 de minute de mers cu masina de complexul Radisson Blu, iar Houmt-Souk este la 10 minute de mers cu masina. Hotelul oferă o parcare privată gratuită.

Harta