schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat strategic in Kuta, Primebiz Hotel Kuta are o recepție deschisă nonstop și o piscină in aer liber pe acoperiș. Oaspeții se pot antrena la sala de sport și se pot bucura de masaje relaxante. In toate zonele hotelului este oferit Wi-Fi gratuit.

Dormitoarele in stil minimalist sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, cutie de valori și facilități pentru prepararea de ceai/cafea. De asemenea, are frigider și fierbător electric pentru confortul oaspeților. Baia privată este dotată cu duș și articole de toaletă gratuite.

Hotelul Primebiz Kuta se află la 5 minute de mers cu mașina de centrul comercial Discovery și de Aeroportul Internațional Ngurah Rai. Plaja Kuta este la 10 minute de mers cu mașina. Magazine locale de suveniruri sunt la cațiva pași de hotel. Este disponibil un serviciu de transfer gratuit cu program fix in zona Kuta.

Hotelul oferă room service nonstop și serviciu de spălătorie, la cerere. De asemenea, oaspeții pot aranja transferuri de la aeroport prin hotel.

Printre restaurantele din incintă se numără Restaurantul Flavours, care servește mancăruri internaționale și indoneziene. O gamă largă de opțiuni de luat masa se găsesc la cațiva pași.

Harta