schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acces Internet Wi-Fi Centru Wellness & Spa Centru de diving
Facilități gratuite

Sală de fitness, aerobic, aqua gym, darts, tenis de masă, squash, teren de tenis, program de animaţii, show-uri, muzică live.

Facilități contra cost

Saună, masaj, baie cu aburi, baie turcească, coafor, servicii medicale, internet café, biliard, servicii de spălătorie, sală pentru întâlniri şi conferinşe, magazine, centru de diving, banana, catamaran.

Bine de stiut

Pentru intrarea în mare se recomandă încălţăminte specială.

Facilități si dotari camere

Hotelul este compus din două corpuri a câte două etaje şi pune la dispoziţia turiştilor un total de 334 impartite astfel: Dotări camere: baie cu cadă / duș, uscător de păr, aer condiționat, mini-bar (contra cost), TV satelit, telefon, seif, balcon / terasă (la unele camere).

Descriere hotel

Prima Life Makadi este un resort amplasat în Golful Makadi şi se remarcă prin stilul arhitectural unic şi ultramodern. Aici oaspeţii se pot bucura de o atmosferă relaxantă, calmă, familială, dar şi de o multitudine de facilităţi recreative şi de divertisment, beneficiind astfel un sejur de neuitat. Ultima renovare partiala a avut loc in anul 2022 (piscine, terase, restaurant Prima Vera).

Principalele puncte de atracție

Acces Internet Wi-Fi Centru Wellness & Spa Centru de diving

Regim de masă

All Inclusive Mic dejun, prânz şi cină tip bufet Sală de fitness, aerobic, aqua gym, darts, tenis de masă, squash, teren de tenis, program de animaţii, show-uri, muzică live

Locatia

Hotelul este amplasat în staţiunea Makadi Bay, pe malul Mării Roşii, la o distanţă de 25 km de aeroportul din Hurghada şi la 35 km de centrul oraşului.

Soare si mare

Plajă proprie, cu nisip; corali; 3 piscine exterioare (dintre care una încălzită pe timp de iarnă); 3 tobogane acvatice Șezlonguri, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă cât şi la piscină.

Restaurante si baruri

5 restaurante, 8 baruri

Sport și relaxare

Sală de fitness, aerobic, aqua gym, darts, tenis de masă, squash, teren de tenis, program de animaţii, show-uri, muzică live, saună, masaj, baie cu aburi, baie turcească, coafor, servicii medicale, internet café, biliard, servicii de spălătorie, sală pentru întâlniri şi conferinţe, magazine, centru de diving, banana, catamaran.

Facilități pentru copii

Mini club (pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani), spaţiu de joacă, mini zoo, meniu în restaurant, program de animaţii, pătuţ (la cerere, gratuit), baby sitter (contra cost).

Harta