schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Website

http://www.portobello.com.tr/en

Facilitati hotel

Camerele confortabile, care sunt decorate cu cea mai mare grija, au vedere la mare si la munte. Exista 8 apartamente senior, 28 suite junior, 28 camere de familie, 3 camere pentru persoane cu handicap si 279 camere standard insumand pana la 346 de camere.

Exista doua piscine, interioara si exterioara. Piscina interioara este incalzita; piscina exterioara are 1500 mp, iar piscina interioara 100 mp. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. In Clubul Copiilor sunt oferite programe speciale pentru copiii cu varste cuprinse intre 05 si 12 ani. Plaja este una de pietris si are 150 m lungime si 50 m latime. Restaurantele hotelului sunt:Palm Restaurant (principal), A'la Carte Restaurant, Beach Bar, Sailor Bar, Cafe Porto, Vitamin Bar and Disco. Sunt disponibile muzica live, 2 terenuri de tenis iluminate, volei pe plaja, tenis de masa.
Centrul Spa Porto Bello va intampina cu o varietate de tratamente relaxante si revitalizante, cum ar fi aqua gym, hidroterapie, balneo, peeling, ingrijire a pielii si slabire locala, sauna, masaj si baie turceasca.

Localizare

La doar 8 km departare de centrul orasului,hotelul se afla intr- o zona foarte populara din Antalya.

Descriere

Hotelul Porto Bello este situat pe plaja Konyaalti, care este una dintre cele mai lungi plaje din regiunea mediteraneana, la marginea Muntilor "Beydaglari”.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 182.5 /pers

RIXOS DOWNTOWN

Antalya City , Antalya, Turcia

de la 285.5 /pers