schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



LOCALIZARE: Hotelul Planos Beach este recomandat cuplurilor si tinerilor, se afla la 250 metri de plaja cu nisip. Orasul Zakynthos se afla al 4 km distanta, Kalamaki este la 8 km. Zona de shopping este la doar 300 metri de hotel iar cea de baruri si restaurante la 200 metri de hotel.


FACILITATI HOTEL: Renovat in 2017, hotelul are 2 etaje, o cladire principala si 2 cladiri secundare cu o capacitate de 49 de camere. Acesta pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: receptie ( check in dupa ora 15:00, check out pana la ora 10:00), lobby bar, 3 lifturi, aer conditionat, seif, mini marker, parcare gratuita, restaurant cu aer conditionat, snack bar, bar, conexiune internet wireless, spalatorie, piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, bar la piscina,  sauna si masaj (contra cost).


FACILITATI CAMERE: Camerele duble au intre 15-20 mp, sunt elegante si confortabile avand urmatoarele dotari: 2 paturi twin, pat suplimentar, patut pentru copii, pardoseala pe jos, balcon sau terasa, incalzire / aer conditionat, fierbator electric, internet, seif, TV cu ecran plat, baie cu dus.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Filoxenia Hotel - Zakynthos

Tsilivi, Zakynthos, Grecia

de la 286 /pers

Porto Planos Beach Hotel

Tsilivi, Zakynthos, Grecia

de la 120 /pers

Contessina Hotel

Tsilivi, Zakynthos, Grecia

de la 280.5 /pers