schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Camerele cu aer condiționat sunt dotate cu TV prin satelit și acces la internet wireless. Toate camerele au baie privată cu duș, cadă și uscător de păr. Există un seif în cameră pentru depozitarea obiectelor de valoare. Alte facilități standard în cameră includ cuptor cu microunde, mașină de spălat, set de călcat și încălzire centrală. Oaspeții se pot relaxa și pe terasa camerei lor.

Facilitati hotel

Oaspeții sunt întâmpinați în holul hotelului cu aer condiționat, care oferă o recepție cu program nonstop și un serviciu de check-out nonstop, precum și un seif, un vestiar, schimb valutar și un stand de ziare. Cei care sosesc cu mașina își pot lăsa vehiculele în parcarea hotelului. De asemenea, este disponibil un auditoriu, iar oaspeții mai tineri se pot destinde în locul de joacă pentru copii. Oaspeții pot savura o băutură la cafenea, bar, pub sau discotecă și pot lua masa la restaurant. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile de conferinţă şi de accesul la internet wireless. Este oferit un serviciu de spălătorie.

Localizare

Hotelul Palm Beach Club Djerba este situat în Houmt Souk, orasul  Midoun din insula Djerba, Tunisia. Aeroportul International Djerba-Zarzis se afla la 20 km de hotel.

Harta