schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Oniro Skiathos se găsește in Skiathos, la 1,9 km de Plaja din Megali Ammos, și are o zonă in aer liber, o grădină, o terasă și parcare privată gratuită. Proprietatea are un bar, precum și un restaurant care servește preparate din bucătăria grecească. Proprietatea oferă o recepție deschisă non-stop, servicii de transport de la/la aeroport, un serviciu de concierge și WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere cu aer, dulap pentru haine, ibric electric, un frigider, cutie de valori, televizor cu ecran plat, balcon și baie proprie cu cadă sau duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. La Oniro Skiathos, camerele sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

La proprietate este disponibilă in fiecare dimineață un mic dejun continental, englezesc/irlandez complet sau vegetarian.

Oniro Skiathos se află la 1,9 km de Plaja Achladies și la 1,9 km de Plaja din Vassilias. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Skiathos, situat la 6 km de acest hotel.

Harta