schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Facilitati Camere

Camerele luminoase de la Old Palace au TV prin satelit, cutie de valori și minibar. Unele camere au zonă de relaxare separată. Baia include uscător de păr, duş şi cadă. Unele camere includ aer condiționat.

Facilitati Hotel

Complexul pune la dispoziție un restaurant principal care oferă preparate din bucătăria internațională, precum și 2 restaurante a la carte, specializate în mâncăruri italiene și braziliene, iar oaspeții pot apela la room-service nonstop. De asemenea, complexul cuprinde 4 baruri și un club de noapte.
 
Old Palace Resort are o piscină încălzită în aer liber și o cadă cu hidromasaj. Acesta pune la dispoziție un club pentru copii, un club de sănătate și un centru de sporturi nautice. De asemenea, există o echipă de animatori poligloți care oferă programe de divertisment nonstop.

Localizare

Este situat pe o plajă privată cu nisip de 200 de metri, dincolo de dunele de nisip, în stațiunea Sahl Hasheesh din Hurghada. Aeroportul Internațional Hurghada se află la 25 km de Old Palace Resort

Harta