schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat in centrul orașului Nisa și chiar vizavi de Centrul Internațional de Convenții Acropolis, Novotel Nice Centre Vieux Nice oferă camere cu aer condiționat. De asemenea, oferă o piscină in aer liber pe acoperiș, cu vedere panoramică la oraș, un solar și o terasă. Hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de Promenade du Paillon. Accesul WiFi de mare viteză este disponibil gratuit in intreaga proprietate.

Toate camerele au decor modern și au baie privată, TV cu ecran plat, birou și seif. Zilnic sunt oferite un mini-frigider cu o sticlă de apă din partea casei și facilități pentru prepararea de ceai și cafea.

Oaspeții au la dispoziție 4 tipuri de mic dejun servite in fiecare zi, care pot fi servite pe terasă. Micul dejun tip bufet include paine, produse de patiserie, suc proaspăt de portocale, branză, carne gătită, precum și mancăruri calde și reci. De asemenea, oaspeții pot savura o băutură sau o gustare la barul hotelului sau preparate din bucătăria mediteraneană preparate cu produse locale in Le Pois Chiche, iar vara există un bar deschis langă piscină. Noaptea, oaspeții pot savura bucăți proaspete de carne gătită și plăci de branză. Barul, restaurantul și zona de recepție au fost toate renovate in mai 2017. Un bar sezonier este disponibil pe acoperiș, langă piscină.

Alte facilități ale hotelului includ săli de conferințe și o zonă de jocuri pentru copii.

Aeroportul din Nisa este la 8,5 km de acest Novotel. Promenade des Anglais și Massena Place sunt accesibile cu tramvaiul, cea mai apropiată stație de tramvai, Palais des Expositions, situată la 240 de metri. Orașul vechi din Nisa și Muzeul Chagall sunt la 20 de minute de mers pe jos de hotel. Parcarea publică este disponibilă la un cost suplimentar vizavi de hotel.

Harta