schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul de lux se situeaza intr-un mediu minunat, la marginea statiunii El Gouna.
Facilitati pentru copii

Bazin pentru copii, terenuri de joaca, 2 miniclub-uri (5-12 ani);

Piscina si plaja

Hotelul detine 4 piscine dintre care 3 incalzite pe timpul iernii, cu sectiuni separate pentru copii. 
Plaja este cu nisip, si are o lungime de 3 km. Sezlonguri si umbrele gratuite, bar pe plaja.

Sport si agreement

Volei pe plaja, 2 terenuri de tenis, teren de squash, masaj, sauna, jacuzzi, teren de golf la 1 km, casino la 1 km, snorkeling, windsurfing, centru de scufundari, centru de sporturi nautice, centru de wellness, 2 Sali de gimnastica, un SPA recunoscut pentru calitatea serviciilor. Hotelul detine si echipa de animatie atat in timpul zilei cat si seara.
 

Facilitatile hotelului

Hotelul te rasfata cu cele 4 restaurante tematice : “Palavrion”, “El Sayadin”, “Il Limone Mediterranean Restaurant”, “Bua Khao Thai” (international, pescaresc, mediterranean sau thailandez), cu barurile si cafenelele repartizate pe toata suprafata hotelului. Atmosfera la cina este intretinuta de muzicieni internationali. Alte facilitate ale hotelului: sala de conferinte, receptie 24 h, schimb valutar, magazine de suveniruri, spalatorie, curatatorie.
 

Facilitati camere

 Hotelul detine 554 camere spatioase si apartamente, cu 2 paturi, pat suplimentar: 1 (adult/copil), baie proprie (dus, uscator de par, WC), aer conditionat, telefon, TV satelit, seif la receptie: gratuit, minibar (gratuit la all inclusive), terasa sau balcon. Exista si 15 camere pentru persoanele cu dizabilitati oferind confort la cele mai inalte standarde.
 

Localizare

Hotelul ofera servicii de calitate superioara si este recomandat tuturor categoriilor de varsta. Hotelul este pe plaja iar distant fata de aeroport este de 30 km si la 1 km de centrul orasului El Gouna.
 

Harta