schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere: Hotelul a fost renovat complet in 2009 si dispune de 106 camere confortabile, ideale pentru cupluri dar si pentru familii.
Localizare: Situat in Kolymbia, pe coasta de est a insulei, la 45 de minute de aeroport si 30 minute de orasul Rodos.
Dotari camere: Camerele sunt spatioase, pentru nefumatori si dotate cu baie privata, TV satelit, telefon, uscator de par, aer conditionat, balcon/terasa, canapea, baby cot (la cerere).   Facilitati hotel: receptie 24h, parcare, piscina exterioara, salvamar, snack bar, restaurant, schimb valutar, spalatorie, doctor, wi-fi, jocuri in lobby.
Activitati: teren tenis, volei plaja, ping pong, jocuri in lobby.
Faclitati copii: piscina copii, loc de joaca, miniclub, manacare pentru bebelusi.
Plaja: la 250 m de hotel, este cu nisip si pietricele. Sezlonguri si umbrele contra cost.  
Clasificare agentie: 4* superior
www.mistralhotel.gr
Facilitati hotel

106 camere, receptie, restaurant principal, facilitati pentru prepararea meselor pentru copii, piscina, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii, volei pe plaja, WiFi gratuit in zonele publice, mini-club, teren de tenis, biliard, tenis de masa, snack bar, parcare, taxi si inchiriere masini, doctor, umbrele si sezlonguri gratuite la piscina si contra-cost la plaja.

Localizare

Hotelul Mistral este situat in Kolymbia la 45 de minute de aeroportul Diagoras şi la 30 minute de oraşul Rhodos. Distanţa până la frumoasa plajă din Kolymbia este de 250 m.

Facilitati camere

A/C inclus in perioada 01.06-30.09, seif (gratuit), internet WIFI (gratuit), baie, telefon,TV prin satelit, foehn, frigider,  balcon sau terasa.

Harta