schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere

Cu vedere la malul nisipos si la marea stralucitoare, Hotelul Miracle Resort are o zona extinsa de piscina si multa distractie pentru a distra intregul grup. Pentru cei cu copii mici, exista o varietate de piscine din care sa aleaga, inclusiv tobogane mari si mici, precum si doua cluburi pentru copii pentru a-i distra. Pentru adulti, exista tone de baruri pentru a va improspata, diverse optiuni de luat masa si un centru spa relaxant pentru acea doza suplimentara de rasfat.

Localizare

Pe malul marii

La 1 km de centrul statiunii Lara Beach

Timp de transfer pana la aeroport: aproximativ 20 de minute

Website

https://www.miraclehotel.com/

Facilitati hotel

Hotelul dispune de 5 baruri, inclusiv un bar pe plaja, un bar la piscina, un bar in hol si o discoteca care serveste o gama larga de bauturi locale, internationale si premium si de 11 restaurante, inclusiv 2 restaurante tip bufet si 9 restaurante à la carte, care servesc o gama larga de preparate din bucataria turceasca, internationala, mexicana si italiana.

Acesta are 4 piscine exterioare inclusiv piscina pentru copii (apa dulce), Splash Park si 2 piscine interioare.

In ceea ce priveste facilitatile camerelor, acestea au televizor cu ecran plat, Wifi, cutie de valori, balcon, uscator de par, minibar, 2 bai cu dus, aer conditionat (intre 01 aprilie si 31 octombrie) si serviciu zilnic de curatenie in camera si schimbare a prosoapelor.

Harta