schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja publică din Kundu si la 4,8 km de Aeroportul International Antalya. Facilitati hotel: 3 piscine, acces imediat la plaja, camere de familie, WiFi gratuit inclus, transfer de la si/sau la aeroport, spa si centru de wellness, parcare gratuita, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
Plaja

Larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare

Facilitati camere

Hotelul are camere cu vedere la parc sau la mare dotate cu balon, baie cu cada, aer conditionat, telefon, cablu TV, internet, frigider.

Facilitati hotel

Hotel Central  dispune de receptie, lobby, terasa, cabinet medical, parcare cu plata (locuri limitate), sala de conferinte, fitness, coafor, masaj, magazin, piscina pentru adulti cu sectiune pentru copii, acces internet, aer conditionat, agrement, bar, bar / pub, curatatorie, curte interioara, jacuzzi, minibar, rent-a-car, restaurant, room service, schimb valutar, seif (contracost).

Localizare

Hotel Central este pozitionat in zona centrala a statiunii Nisipurile de Aur, la 350-400 m de plaja.

Harta