schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Mercure Bali Nusa Dua oferă camere de nefumători, cu decor modern, un centru de fitness și o piscină in aer liber. Oaspeții beneficiază gratuit de acces la o conexiune WiFi si de o parcare privată. Se oferă zilnic un serviciu de transfer cu program fix la plajă, iar oaspeții pot savura băuturi la barul de pe plajă.

Camerele au aer condiționat, birou, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, seif personal și minibar. Băile private sunt dotate cu uscător de păr, duș și articole de toaletă gratuite. Unele camere au terasă și vedere la piscină.

Hotelul are recepție cu program nonstop care poate pune la dispoziție un depozit de bagaje și servicii de spălătorie și de inchiriere de autoturisme. Există un centru de afaceri și facilități de intalnire/banchet. Oaspeții se pot relaxa pe terasa la soare sau pot solicita servicii de masaj. La un cost suplimentar, poate fi pus la dispoziție și un serviciu de transfer de la/la aeroport.

Mercure Bali Nusa Dua are un restaurant care servește preparate culinare locale și internaționale. Barul din hol oferă o varietate de băuturi cu și fără alcool.

Hotelul este situat convenabil, la 1 km de complexul Bali Tourism Development Corporation. Centrul comercial Bali Collection și plaja Nusa Dua se află la 2 km de hotel, iar Aeroportul Internațional Ngurah Rai este situat la 14 km.

Harta