schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Facilitati Hotel

Facilitati hotel: Hotelul pune la dispozitie oaspetilor sai o plaja intinsa de aproximativ 2,5 km, piscine, tobogane de apa, servicii de masaj si relaxare, magazine cu produse de infrumusetare, 7 restaurante a la carte, 6 baruri, muzica si spectacole live, divertisment de seara, club de noapte, ore de aerobic, billiard, tenis de masa, teren de tenis, darts, sala de fitness, sesiuni de yoga. 
 
 

Localizare

Hotelul se afla la aproximativ 4 km de centrul orasului Hurghada. Senzo Mall se afla la circa 18 km distanta, iar Insula Giftun la 9 km distanta. 
 
 

Descriere

De la privelisti exotice la cine romantice la lumina lumanarilor, experimentati un paradis romantic pentru luna de miere si creati amintiri pe care le veti pretui o viata in timp ce va bucurati de o lume de lux, seninatate si exclusivitate de neegalat. Interioare luxoase, suite si camere spatioase, restaurante rafinate, scene uluitoare ale Marii Rosii si servicii pline de gratie sunt combinate si va asteapta in statiunile noastre remarcabile pentru a va oferi o luna de miere memorabila, plina de surprize incantatoare.

Facilitati Camere

Facilitati camere: Toate camerele au TV prin satelit, telefon, mini-frigider, aer condiționat și baie cu duș, balcon sau terasă. 

Harta