schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Descriere HOTEL MELIA CALVIA BEACH:
Hotelul se afla la 1 minut de plaja Calvia si beneficiaza de o vedere impresionanta la mare. Hotelul are terase spatioase cu vedere la mare si la piscina, este amplasat in mijlocul unor gradini frumoase si are o terasa mare dotata cu sezlonguri. Hotelul face parte din lantul hotelier Melia Hotels & Resorts.

Tip masa: 
Mic dejun, Demipensiune.

Localizare HOTEL MELIA CALVIA BEACH: 
Hotelul se afla la 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii Megalluf, 25 minute de mers cu masina de aeroport si de orasul Palma. 

Dotari camere: 
Camerele hotelului sunt decorate in stil modern si elegant. Toate camerele includ minibar si TV prin satelit, aer conditionat si balcon. Ccamerele au vedere la mare, la gradini sau la zona piscinei.  

Facilitati HOTEL MELIA CALVIA BEACH: 
Hotelul ofera 3 piscine in aer liber dintre care una in stil laguna, 1 piscina interioara incalzita si o piscina pentru copii. In fiecare zi este oferit un program de divertisment pentru adulti si copii. Acces internet wireless (gratuit), prosoape pentru plaja, babysitting/servicii pentru copii (contra cost), birou de schimb valutar, parcare privata (contra cost - 20 eur/zi), club pentru copii si teren de joaca. Hotelul ofera 2 restaurante dintre care unul a la carte  si unul de  tip bufet, unde oaspetii pot savura o gama variata de preparate internationale. De asemenea hotelul mai pune la dispozitia clientilor un bar la piscina  si un lounge bar, care servesc o mare varietate de gustari si bauturi. 

Web:  www.melia.com
Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, depozitarea bagajelor, parcare privata (cu rezervare prealabila, 20 euro/zi), acces gratuit la internet WIFI, restaurant, bar, snack bar, bar la piscina, spalatorie, curatatorie, calcatorie, inchiriere masini, lift, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, room service, supravegherea copilului, piscina exterioara, piscina interioara, prosoape de plaja, centru Spa, centru fitness, divertisment seara, facilitati pentru copii, teren de golf (la 3 km).

Localizare

Hotelul se afla pe plaja Calvia, la 14 km de centrul orasului Palma si 25 minute de mers cu masina fata de aeroportul din Palma. La 2 km se afla terenul de golf Poniente.

Spa & Wellness

Centrul SPA are piscina interioara (acesul permis persoanelor peste 16 ani), sauna finlandeza, 3 cabine pentru tratamente corporale si faciale si masaj (contra cost).

Facilitati copii

Copiii au la dispozitie piscina, loc de joaca, Baby Club (8 luni-4 ani), Mini Club (5-12 ani). La solicitare se ofera servicii de supraveghere a copilului.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun bufet sau demipensiune. In restaurantul principal, tip bufet se servesc micul dejun si cina. Restaurantul A la carte de pe plaja serveste gustari ziua, si cina. Restaurantul A la carte The Level este exclusiv pentru cei cazati in camerele The Level si este deschis pentru micul dejun (07:30-10:30) si cina (19:00-22:00). Restaurantul A la carte de pe terasa hotelului ofera minunate privelisti asupra marii. Barul hotelului ofera o gama variata de bauturi, in timp ce la cafenea se pot servi diverse feluri de cafea, sucuri, sandvisuri, salate, paste si produse locale.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, centru Spa, solarium, centru fitness, divertisment seara (muzica live, DJ, spectacole de acrobatie si altele), animatie, activitati sportive (gimnastica, pilates, antrenament tonic, spinning, cardio box, aqua-gym.

Facilitati camera

Toate cele 316 camere au acces gratuit la internet WIFI, TV satelit, baie cu cada sau dus, uscator de par, halate si papuci, canapea sau fotoliu-pat, fierbator de apa cu set pentru prepararea ceaiului, seif, aer conditionat individual, telefon, balcon sau terasa. Camerele Melia au capacitate maxima 2 adulti si 1 copil. Camerele Premium The Level au in plus: servicii si facilitati speciale The Level (*), acces la zona Spa cu piscina interioara si sauna, aparat Nespresso, iar capacitatea maxima este de 2 persoane. (*) acces la sala The Level cu o zona permanenta cu cafea, ceaiuri, apa, prajiturele, gustari si fructe uscate, restaurant deschis la micul dejun si cina, zilnic cocktail-uri alcoolice sau non-alcoolice, aperitive dulci si fructe proaspete (17:00-19:00), ziare si reviste, sala cu canapele si TV satelit, acces la internet WIFI;, zona speciala la receptie; parcare exterioara privata gratuita (in functie de disponibilitate); acces la zona Wellnes din Spa, cu piscina interioara si sauna (este necesara rezervare);terasa solara si piscina exterioara privata; prioritate la rezervarea serviciilor de Spa si la restaurantele A la carte.

Harta