schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul de 4 * Marina Plaza este amplasat in statiunea Aqaba - Tala Bay, aflandu-se , la o distanta de 15 km de orașul Aqaba și la 25 km de Aeroportul Internațional King Hussein. Resortul dispune de hoteluri, restaurante, precum și un port de agrement privat, care ofera servicii de feribot la Taba Heights in Egipt, precum si sporturi nautice, scufundari, si snorkeling.
Site Web

http://www.marinaplazahotel.com/

Sport si divertisment

Pentru a se relaxa turistii au la dispozitie piscina  exterioara cu terasa si bar. De asemenea, hotelul organizează o serie de activităţi zilnice, printre care şedinţe de yoga şi de gimnastică acvatică.

Facilitati camere

Marina Plaza ofera spre cazare 252 de camere standard si 8 suite spatioase, decorate si mobilate elegant. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, telefon, Tv prin satelit, Wifi, mini bar, baie proprie, uscator de par. Fiecare camera a hotelului are balcon, amenajat cu masute si scaune, unde turistii se pot relaxa dupa o zi obositoare de plaja si cumparaturi.

Localizare

Resortul este amplasat in statiunea Aqaba - Tala Bay, aflandu-se, la o distanta de 15 km de orașul Aqaba și la 25 km de Aeroportul Internațional King Hussein. 

SPA & Welness

Centrul spa al hotelului Marina Plaza asigură diverse tratamente de sănătate şi de înfrumuseţare, fiind specializat în tratamente tipice zonei Mării Moarte. 

Facilitati copii

In ceea ce priveste distractia celor mici, acestia au la dispozitie spatiu special amenajat, scauune inalte in restaurant, babysitting si patuturi pentru copii (la cerere).

Drinks & Food

Solero, restaurantul principal al hotelului Marina Plaza, serveşte preparate internaţionale şi regionale. Oaspeţii pot savura ceai şi cafea locală, pot asculta muzică live şi se pot delecta cu o narghilea în cortul oriental.

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: piscina in aer liber, terasa, tenis de masa, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, sala de fitness, centru spa, facilitati pentru copii, restaurant, bar, Wifi gratuit, sali de conferinta si petreceri, magazine pentru suveniruri si cadouri, servicii de spalatorie si calcatorie, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, schimb valutar, servicii medicale (la cerere).

Harta