schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Acest hotel inconjurat de 7 hectare de grădini si păduri are o zonă de plajă privată, 2 piscine, un centru spa si o serie de facilităti sportive. Oferă camere cu aer conditionat, acces la internet Wi-Fi si un grătar pe plajă.

Toate camerele hotelului Marhaba Royal Salem au balcon cu vedere la zona inconjurătoare. Sunt prevăzute cu TV prin satelit si baie privată cu uscător de păr si cadă.

Micul dejun tip bufet este servit zilnic. Pentru celelalte mese, aveti la dispozitie un restaurant international si un restaurant care serveste specialităti locale. De asemenea, există un snack bar si o cafenea.

Puteti admira privelistea panoramică oferită de plaja din Sousse de pe un sezlong aflat sub o pergolă pe terasă, sau puteti incerca activităti precum tir cu arcul sau petanque. De asemenea, există terenuri de sport pentru volei pe plajă, handbal si baschet.

Acest hotel este la 20 km de Aeroportul International Monastir-Habib Bourguiba si la 10 minute de mers cu masina de Medina si Muzeul de Arheologie din Sousse.

Harta