schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Foarte bine 8.3 Booking.com Hotelul este situat pe plaja, intr-o zona linistita, inconjurat de vegetatie, la 4 km de Paradise Beach si 8 km de Golden Beach. Datorita amplasarii sale este recomandat celor care doresc o vacanta relaxanta.
Facilitati copii

Copiii au la dispozitie o piscina, un loc de joaca in aer liber si unul in incinta hotelului. In restaurant exista scaune inalte pentru copii si la solicitare se ofera servicii de supraveghere a copilului.

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:00) si cina (18:00-21:00) bufet in restaurantul principal. Hotelul are un restaurant A la carte, un bar principal, un snack bar si un bar la piscina.

Sport si divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, centru fitness, darts, biliard (contra cost), sala de jocuri, sauna (contra cost), inchiriere biciclete. In apropierea hotelului exista o herghelie unde se pot lua lectii de calarie.

Facilitati camera

Toate camerele au aer conditionat individual, baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, balcon sau terasa, TV, acces gratuit la internet WIFI, mini frigider, telefon. Camerele duble standard au un pat matrimonial sau 2 paturi single si unele au canapea, capacitatea maxima fiind de 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil. Camerele standard cu paturi supraetajate au 30-36 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si 3 copii sau 3 adulti si 2 copii. Camerele Superior au in plus halate si papuci, iar capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii. Camerele Family Suite au 60 mp, sunt compuse dintr-un dormitor cu pat dublu sau 2 paturi si un living separat, cu chicineta complet utilata si un coltar mare, avand capacitatea maxima de 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 3 copii. Camerele Superior Suite sunt complet renovate, au halate si papuci, o baie cu cabina de dus cu jacuzzi, chicineta complet utilata, sunt compuse din dormitor si un living, iar capcitatea maxima este de 3 adulti si 2 copii sau 2 adulti si 3 copii.

Facilitati hotel

Hotelul are receptie, restaurante, baruri, piscina pentru adulti si pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si pe plaja, prosoape pentru plaja (se solicita 20 eur garantie), facilitati pentru copii, sala de fitness (contra cost), sala comuna cu TV, mini market, magazin de suveniruri, sala de jocuri, acces gratuit la internet WIFI, parcare, room service, lift, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, spalatorie, curatatorie, calcatorie, sauna. Sunt acceptate animalele de companie (la solicitare, fara costuri suplimentare).

Localizare

Hotelul este amplasat pe malul marii, in satul Koinira, la 4 km de Paradise Beach, 8 km de Golden Beach si Skala Potamia. Portul Limenas este la 74 km. Pe plaja cu nisip si pietricele sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Blue Bay Beach Hotel

Kinira, Thassos, Grecia

de la 93 /pers