schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



LX SoHo Boutique Hotel by RIDAN Hotels se bucură de o locație excelentă in cartierul Arroios din Lisabona, la 1,7 km de Rossio, la 19 minute de mers pe jos de Teatrul Național Dona Maria II și la 3 km de Praça do Comércio. Acest hotel de 3 stele oferă o terasă, precum și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, care beneficiază toate de o baie proprie. Proprietatea este situată la mai puțin de 1 km de centrul orașului și la 13 minute de mers pe jos de Miradouro da Senhora do Monte.

Unitățile sunt dotate cu televizor cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar, ibric electric, duș, articole de toaletă gratuite și dulap pentru haine. Camerele sunt dotate cu o cutie de valori, iar unele camere se mandresc, de asemenea, cu un balcon sau vedere la oraș. La acest hotel, toate camerele oferă lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții cazați la LX SoHo Boutique Hotel by RIDAN Hotels au la dispoziție un mic dejun tip bufet sau continental.

Personalul de la recepția deschisă non-stop, vorbitor de engleză britanică, spaniolă și portugheză, este gata să acorde asistență in orice moment al zilei.

LX SoHo Boutique Hotel by RIDAN Hotels se află la 3,2 km de Castelul Sf Gheorghe și la 6,9 km de Oceanariul din Lisabona. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Humberto Delgado, situat la 5 km de acest hotel.

Harta