schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Fabulos 8.7 booking.com / 2015 Travellers Choice Trip Advisor Situat pe o plaja privata, cu vedere catre Oceanul Indian, in nordul Republicii Mauritius, hotelul este ideal pentru relaxare si liniste.
Facilitati hotel

Restaurant international " The Kitchen" – cel principal deschis de la 7:00-10:30 pentru micul dejun si  de la 19:00-22:30 pentru cina, restaurant a la carte " The Beach" cu specific Mediterranean – deschis pentru pranz si cina si Restaurant Abalone, bar pe plaja, bar la piscina, lounge, cafenea, snack bar, receptie deschisa 24h, serviciu rent-a-car, centru business, spalatorie, baby sitting, cinematograf, sezlonguri , umbrele si prosoape la piscina, magazine, mini club pentru copii, teens club pentru copii intre 12-17 ani, 3 piscine.

Localizare

Situat pe o plaja privata, in apropiere de satul de pescari Grand Gaube, la 80km de aeroport, la 10 minute de mers cu masina de Cape Malheureux.

Web page

http://www.luxresorts.com/en/hotel-mauritius/luxgrandgaube

Sport & Divertisment

Windsurfing, kayaks, aqua gym, snorkeling, plimbari cu barca cu podea de sticla, water skiing, billiard, golf, ping pong, teren de tenis.

Facilitati camere

Hotelul dispune de 22 camere superior avand 43mp fiecare, 104 camere deluxe , toate cu vedere la mare, 23 junior suite, avand 70mp si Jacuzzi, 2 senior suites, care au 85mp, vedere la mare, terasa. Toate camerele sunt dotate cu: aer conditionat, baie cu dus si cada, tv, telefon, minibar – alimentat zilnic, filtru de cafea, fierbator, seif, uscator de par, acces internet wi-fi.

Harta