schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat la 5 minute de mers cu mașina de plaja Jimbaran, Lumbini Luxury Villas and Spa oferă vile moderne in stil minimalist, cu piscină privată. Această proprietate de nefumători găzduiește un restaurant și pune gratuit la dispoziția oaspeților un serviciu zilnic de transfer spre zonele Kuta și Nusa Dua. Proprietatea oferă WiFi gratuit.

Lumbini Luxury Villas and Spa se află la 15 minute de mers cu mașina de Parcul Cultural Garuda Wisnu Kencana și la o călătorie de 20 de minute cu mașina de Aeroportul Internațional Ngurah Rai. Zona Nusa Dua este situată la 25 de minute de mers cu mașina. La cerere, oaspeții pot beneficia gratuit de un serviciu de transfer dus-intors de la/la aeroport.

Vilele spațioase și confortabile au aer condiționat și o zonă de living și de luat masa, care se deschide spre piscina privată. In living există un iPod docking station și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Baia privată are duș in aer liber și un set complet de articole de toaletă.

Complexul are recepție cu program nonstop, sală de sport și facilități de grătar. In camere există și un computer. Oaspetii se pot bucura de un masaje relaxant la centrul spa. De asemenea, aceștia pot utiliza gratuit bicicletele proprietății. Cei care doresc să exploreze zona au la dispoziție servicii de asistență turistică și inchirieri auto.

Restaurantul servește preparate indoneziene și internaționale și asigură room service nonstop. Alternativ, la doar 5 minute de mers cu mașina de Lumbini Luxury Villas and Spa se pot găsi numeroase restaurante care oferă fructe de mare proaspete.

Harta