schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Lopesan Villa Del Conde \Resort & Thalasso 5* se află la 800 de metri de rezervaţia naturală Maspalomas si oferă un decor pitoresc şi vedere spre ocean de la locaţia sa de pe Plaja Meloneras. Arhitectura resortului este ce similara cu a unui oras de pe insula, cu o piata centrala, gradini si case impunatoare, fermecatoare cu balcoane suspendate din lemn. Receptia resortului este una spectaculoasa, o adaptare autentica a uneia dintre cele mai vcehi biserici din Gran Canaria, cu 2 turnuri principale, un turn cu clopot si cupola centrala.
SPA & Welness

Centrul de spa se întinde pe 1,200m² şi este situat chiar pe malul mării. Are băi turceşti, o saună africană, piscină de flotaţie şi circuit hidrotermal, hidroterapie. Sunt disponibile o serie de tratamente la un cost suplimentar.

Facilitati copii

Copiilor le stau la dispozitie piscina exterioara pentru copii si o echipa de animatie.

Drinks & Food

Restaurantul hotelului pune la dispozitia turistilor 5 restaurante, dintre care restaurantul “Ovo” este A la carte, precum si un bufet, un restaurant mediteranean şi unul italian. “Alpendre Salt Grill”  serveşte un bufet de salate mare, în timp ce “Patio Café” oferă prăjituri şi clătite. Există 6 baruri, unul dintre ele oferind muzică live.

Sport si divertisment

Hotelul pune la dispozitia turistilor teren de tenis, biliard, sala fitness

Facilitati camere

Toate camerele cu aer condiţionat oferă un decor elegant în culori strălucitoare. Fiecare camera are balcon sau terasă, TV prin satelit, uscator de par, halate de baie, sofa, seif  şi un minibar.

Facilitati hotel

Hotelul este confortabil si dispune de: 561 de camere, receptie 24h,  terasa si gradina, 5 restaurante si 6 baruri,  lifturi, Internet wireless este disponibil în zone publice, camera de bagaje, serviciu  babysitting/servicii pentru copii,  fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, are un spa, piscină mare în aer liber şi parcare privată gratuită si alte 4 piscine. Nota: in restaurante barbatii sunt rugati ca la cina sa poarte pantalon lung.

Localizare

 Hotelul Lopesan Villa Del Conde \Resort & Thalasso 5* se află la 800 de metri de rezervaţia naturală Maspalomas si oferă un decor pitoresc şi vedere spre ocean de la locaţia sa de pe Plaja Meloneras.

Site Web

http://www.lopesan.com/en/hotel-lopesan-villa-del-conde-resort_1l4.html

Harta