schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Bine ați venit la Hotelul L’Oceanica Beach Resort, o stațiune magnifică de cinci stele de pe litoral, pe coasta mediteraneană strălucitoare albastru-verde din Golful Camyuva din Antalya din Kemer. Echipa noastră de management are mai mult de 25 de ani de experiență în furnizarea de servicii all-inclusive la excelență de cinci stele și un preț accesibil imbatabil. Hotelul L'Oceanica este unic în felul său și se străduiește să fie totul - un hotel de familie, un hotel de buget redus și un hotel de cinci stele - cu mese și băuturi all-inclusive, toate incluse animație și distracție de primă clasă, precum și un centru de wellness și baie turcească sau hamam pentru relaxare supremă și vacanță spa. Vei înota în aceeași mare ca și grecii și romanii antici și te vei trezi în fiecare zi la mama natură neatinsă. Lasă-ne să ne gândim la restul pentru vacanța perfectă pentru tine și familia ta. Acest hotel se recomanda tinerilor si familiilor.
Facilitati camera

Hotelul oferă camere cu Wi-Fi gratuit şi aer condiţionat, TV prin satelit şi balcoane private. Toate camerele sunt dotate cu minibar şi un seif. Băile au o cadă, uscător de păr, oglindă cosmetică şi muzică de fundal.

Localizare

Situat la 65 km de aeroportul Antalya, la 5 km de orasul Kemer, in localitatea Camyuva, la 50 m (Main Building), la 80 m (Anex), la 800 m (Villa) peste drum de plaja proprie.

Facilitati hotel

Restaurantul Altitude, de pe acoperiş, oferă preparate din bucătăria turcească, cu vedere la Marea Mediterană şi Muntele Tahtali. De asemenea, sunt disponibile un restaurant mare tip bufet şi un snack-bar la piscină. În timpul nopţii, oaspeţii se pot bucura de muzică live la barul La Tulipe. La hotel este disponibilă o parcare privată gratuită.

Hotelul L'Oceanica are o piscină în aer liber pentru copii cu tobogane si pentru adulti şi un centru spa. Oaspeţii de L'Oceanica se pot relaxa în baia turcească sau saună şi pot beneficia de un centru de fitness.

Plaja este la numai 100 de metri distanţă, iar aici sunt disponibile activităţi de volei pe plajă sau sporturi acvatice ski jet şi parasailing (contra cost). Prosoapele, umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite.

GRatuit: Prosoapele, umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite la piscina si pe plaja, mini club, programe de animatie, sauna, hammas, centru fitness.

Cu plata: masaje si tratamente SPA, seif in camera, inchiriere carucior copii, curatatorie, servicii medicale, spoturi acvatice, fotograf.

Info

Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers