schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 62 de km de aeroportul din Antalya si la 7 km de centrul orasului Kemer. Cazarea se face in cladirea principala de 7 etaje, Arycanda Resort de 3 etaje si 2 cladiri Fame Garden cu 3 etaje. Hotelul are de asemenea o cladire Limra Park (Annex) care se afla peste drum de complex si are 130 de camere. Plaja proprie este cu nisip si pietris si de asemenea are un ponton. Acest resort are multiple facilitati pentru copii cum ar fi, loc de joaca, mini-disco si bufet special pentru copii. Facilitati camere: baie cu cada sau dus, foehn, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, minibar, seif (gratuit), room service (24 h, contra cost) internet WiFi (gratuit). Facilitati hotel: 2 restaurante principale,5 restaurante a la carte ,6 baruri, 4 piscine exterioare, piscina interioara, 6 tobogane, cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, 10 sali de conferinte, 3 terenuri de fotbal, internet cafe (contra cost), internet WiFi (gratuit).Alte facilitati: baie turceasca, sauna, jacuzzi, sala de fitness, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, minifotbal, 2 terenuri de tenis, darts, tir cu arcul, minigolf, programe animatie, muzica live si discoteca.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers