schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare

Se afla in zona Lara, la 13 km de Aeroportul International Antalya si la 25 km de centru orasului Antalya.

 

Descriere

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort este construit cu influenta asiatica in celebra plaja Lara-Kundu, Antalya. Resortul are o piscina vasta si o zona de plaja cu nisip, cu un program grozav de divertisment pe tot parcursul sezonului de vacanta.

Website

https://www.limakhotels.com

Facilitati hotel

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort ofera 4 restaurante à la carte si un centru spa extins. Tuturor oaspetilor li se ofera beneficii speciale, cum ar fi cos cu fructe si o sticla de vin la sosire, serviciu de calcatorie gratuit, oferte speciale la SPA si restaurante.

Centrul spa de la Limak Lara are o baie turceasca/de aburi, piscine interioare si o cada cu hidromasaj. De asemenea, sunt disponibile o serie de terapii de relaxare, inclusiv masaje pentru intregul corp, tratamente faciale si pedichiura.

Camerele cu aer conditionat de la Limak Lara Deluxe Hotel & Resort Antalya au mobilier modern cu influente turcesti. Acestea includ o zona de living spatioasa, cu TV cu ecran plat. Unele camere au cada cu hidromasaj si terasa cu vedere la mare. La sosire, oaspetii vor gasi un cos cu fructe gratuit in camera.

Oaspetii pot savura diverse preparate din bucataria internationala la restaurantele proprietatii, inclusiv indian, thailandez, japoneza, italiana, mexicana si turceasca. Mesele pot fi savurate atat in ​​interior, cat si in aer liber.

Harta