schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul Light Blue oferă pachete de wellness și un centru de fitness, precum și unități de cazare cu aer condiționat in Nea Kalikratia, la 400 de metri de plaja Nea Kallikratia. Există o intrare privată la hotel de apartamente pentru confortul celor care stau. De asemenea, hotelul de apartamente oferă WiFi gratuit, parcare privată gratuită și facilități pentru oaspeții cu mobilitate redusă.

Unitățile au podea cu gresie și o chicinetă complet utilată, cu un cuptor cu microunde, un TV cu ecran plat cu canale prin satelit și o baie privată cu duș și uscător de păr. Unele unități au terasă și/sau balcon cu vedere la mare sau la grădină. La hotelul de apartamente, unitățile sunt dotate cu lenjerie de pat și prosoape.

Opțiuni de mic dejun tip bufet și continental cu produse de patiserie proaspete, fructe și suc sunt disponibile in fiecare dimineață la hotelul de apartamente. Există o cafenea și un lounge.

In apropiere sunt disponibile tururi de vizitare a obiectivelor turistice. Oaspeții se pot relaxa in grădina proprietății.

Plaja Mykoniatika este la 2 km de Hotelul Light Blue, iar Muzeul Antropologic și Peștera din Petralona se află la 14 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la 30 km de proprietate.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Secret Paradise - Nea Kalikratia

Nea Kalikratia, Sithonia, Halkidiki, Grecia

de la 149.69 /pers

Secret Paradise Hotel & Spa

Nea Kalikratia, Sithonia, Halkidiki, Grecia

de la 147 /pers

Atlantis Hotel - N.Kallikratia

Nea Kalikratia, Sithonia, Halkidiki, Grecia

de la 76 /pers