schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Localizare: Hotel de lux construit în stil maur, situat într-o grădină de 10 ha, direct pe plaja cu nisip fin, la 90 km de aeroportul Monastir, 9 km de centrul Hammamet, și la 65 km de capitala Tunis. Facilitati camere: Hotelul are un total de 291 de camere, dotate cu baie, A/C individual, TV-satelit, balcon, telefon direct, seif, mini-bar. Facilitati hotel: Restaurant central, restaurante a la carte (italian, libanez, peşte, latino-american), cafenea maură, magazine, salon de înfrumuseţare, sală de conferinţe, internet, show-uri de cabaret. Sport si agrement: Centru de sănătate, saună, fitness, baie turcească, jacuzzi, masaj, terenuri de tenis luminate, bowling, volei pe plajă, baschet, polo pe apă, mini-golf, aquagym, tir cu arcul, jet ski, banana, ski pe apă, hidrobiciclete, în timpul zilei şi seara programe de divertisment pentru adulţi şi copii, discotecă, tenis de masă, tir cu arcul. Piscina: Piscină acoperită încălzită, 4 piscine descoperite cu bar, dintre care 2 sunt aproape de plajă. Facilitati pentru copii: Mini-club pentru copii între 4 și 12 ani, program de divertisment. Plaja: Plaja cu nisip, șezlonguri și prosoape disponibile, de asemenea hotelul vă pune la dispoziție și un bar.
Localizare

Hotel de lux construit în stil maur, situat într-o grădină de 10 ha, direct pe plaja cu nisip fin, la 90 km de aeroportul Monastir, 9 km de centrul Hammamet, și la 65 km de capitala Tunis. 

Facilitati Camere

 Hotelul are un total de 291 de camere, dotate cu baie, A/C individual, TV-satelit, balcon, telefon direct, seif, mini-bar.

Facilitati Hotel

Restaurant central, restaurante a la carte (italian, libanez, peşte, latino-american), cafenea maură, magazine, salon de înfrumuseţare, sală de conferinţe, internet, show-uri de cabaret.
Sport si agrement: Centru de sănătate, saună, fitness, baie turcească, jacuzzi, masaj, terenuri de tenis luminate, bowling, volei pe plajă, baschet, polo pe apă, mini-golf, aquagym, tir cu arcul, jet ski, banana, ski pe apă, hidrobiciclete, în timpul zilei şi seara programe de divertisment pentru adulţi şi copii, discotecă, tenis de masă, tir cu arcul.
Piscina: Piscină acoperită încălzită, 4 piscine descoperite cu bar, dintre care 2 sunt aproape de plajă.
Facilitati pentru copii: Mini-club pentru copii între 4 și 12 ani, program de divertisment.
Plaja: Plaja cu nisip, șezlonguri și prosoape disponibile, de asemenea hotelul vă pune la dispoziție și un bar.

Harta