schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Hotelul are un numar total de 385 de camere repartizate in doua cladiri: camere Standard (20 mp, un dormitor, o baie, max 2+1 pax). Toate camerele au balcon, baie cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat centralizat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, podea cu mocheta, mini bar (realimentat zilnic cu apa si bauturi racoritoare), seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica.

Facilitati hotel

Ultra all inclusive tip bufet micul dejun, micul dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, cina, bufet tarziu,toate bauturile locale si unele standard din import alcoolice si racoritoare intre orele 10.00-24.00, bar pe plaja pana la ora 17:00. Nu sunt incluse in concept: bauturi din import care nu se regasesc pe lista meniu, bauturi speciale din import, toate bauturile imbuteliate, restaurante A'la Carte cu rezervare in avans, vinurile speciale, sucurile naturale din fructe, inghetata, bauturile energizante, narghileaua, room service.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte Turkish, Italian si Sea food; snack bar langa piscina, la plaja, bar in lobby, Disco bar. Contra cost: asistenta medicala, magazine, coafor, spalatorie si curatatorie, babysitting, centru de infrumusetare, rent a car, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, magazine.
Wi-Fi (viteza redusa) este gratuit in lobby.

Plaja: Hotelul are plaja privata cu nisip si pietris; sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private necesita rezervare in avans si sunt contra cost.

Sport si divertisment: Piscine exterioare pentru copii si adulti, tobogane, centru fitness, sauna, baie turceasca, baie cu aburi, teren de tenis, tenis de masa, mini fotbal, volei pe plaja.
Contra cost: sporturi nautice, masaj, centru SPA, nocturna teren tenis, biliard si jocuri pe calculator, lectii de scufundari.
Se organizeaza programe de divertisment, competitii si jocuri; spectacole seara; Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani, loc de joaca, mini disco seara.

Website

http://www.larissahotels.com/

Tip masa

Ultra all inclusive

Categorie

5*

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Tekirova, la 17 km de Kemer si la 73 km de aeroportul din Antalya.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers