schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul a fost construit în 1994, suprafata totala de 7000 mp, ultima renovare a fost facuta în 2004. Hotelul este format dintr-o cladire de 3 etaje. Localizare: Hotel Larissa Mare Beach Kemer este situat la 40 km de aeroportul din Antalya, la 15 km de Kemer, în Beldibi, pe plaja. Facilitati camere: Dus, uscator de par, aer conditionat individual, TV, telefon, Mini-bar (gol), seif (contra cost), balcon, servicii de curatenie si intretinere - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamâna. Facilitati hotel: Restaurant principal, 2 baruri, piscina in aer liber, spalatorie, baie turceasca, sauna, animatie, plaja proprie, pietricele. Piscina si plaja: umbrele, paturi si saltele - gratuit.
Localizare

Hotel Larissa Mare Beach Kemer este situat la 40 km de aeroportul din Antalya, la 15 km de Kemer, în Beldibi, pe plaja.

Facilitati camere

Dus, uscator de par, aer conditionat individual, TV, telefon, Mini-bar (gol), seif (contra cost), balcon, servicii de curatenie si intretinere - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori pe saptamâna.

Facilitati hotel

Restaurant principal, 2 baruri, piscina in aer liber, spalatorie, baie turceasca, sauna, animatie, plaja proprie, pietricele. Piscina si plaja: umbrele, paturi si saltele - gratuit.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers