schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Colecția Lara Barut ofera o vacanța mai distractiva si mai dinamica, cu zone de locuit inovatoare si luxoase. Oaspetii se pot bucura din plin de Marea Mediterana, aproape de oras si aeroport,intr-un cadru in care luxul și confortul sunt cheia. Cu o gama larga de optiuni de cazare, cuplurile, luna de miere si familiile cu copii pot experimenta divertisment pe tot parcursul zilei – sau liniste simpla si liniste a spatiilor verzi din intreaga proprietate a Colecției Lara Barut. O vacanta la Lara Barut Collection ofera revitalizare, cu tratamente Spa & Wellness care reinnoiesc si revigoreaza și evenimentele vesele deopotrivă sunt realizate cu o infrastructură tehnică de neegalat și o abordare meticuloasă. La Lara Barut Colecția, chiar și cele mai mici detalii stralucesc. Plaja noastra exclusivista, cu Steagul Albastru, lunga de 275 de metri, unde se afla narcise de mare indigene și adorabile Caretta Carettas, ofera oaspetilor nostri un concept complet diferit.
Facilitati camere

Camerele moderne si spatioase ofera urmatoarele facilitati: baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon, minibar, seif, fierbator, balcon sau terasa, room service, internet Wi-Fi.

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistilor un restaurant principal, 8 restaurante a la carte, 5 baruri, 4 piscine exterioare, piscina interioara, topogane, cinema, cabinet medical, centru SPA, coafor, lant de magazine, spalatorie, curatatorie, sala de conferinta.

Localizare

Hotelul este situat in statiunea Lara, la 8 km de aeroportul din Antalya si la 12 km de centrul orasului Antalya. 

Facilitati copii

Copii au un bufet special pentru ei, 2 piscine, 2 topogane, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), junior club ( 13-16 ani), bona (contra cost).

Plaja

Plaja este in imediata apropiere a hotelului si este o plaja cu nisip si pietris dotata cu sezlonguri si umbrele de soare. Exista de asemenea un bar pe plaja care serveste o gama larga de bauturi racoritoare.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Sport si agrement

Sala de fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, minifotbal, 3 terenuri de tenis, tenis de masa, tir cu arcul, minigolf, animatie, muzica live, discoteca, sala pentru squash.

Harta