schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Lagomandra Hotel and Spa este situat la 250 de metri de plaja cu steag albastru Lagomandra, la poalele Muntelui Itamos. Acest hotel de 4 stele oferă o tavernă pe malul mării si o piscină cu cadă cu hidromasaj atasată. Accesul la internet Wi-Fi este gratuit in tot hotelul.

Camerele spatioase sunt dotate cu TV prin satelit, uscător de păr si frigider. Toate camerele au verandă sau balcon cu vedere la grădină.

Restaurantul principal serveste micul dejun tip bufet si cina. Taverna de pe plajă oferă specialităti grecesti si europene delicioase, precum si preparate din peste proaspăt. Snack barul de langă piscină asigură băuturi si gustări.

Facilitătile sportive si de agrement includ un teren de baschet, volei de plajă, tenis de masă si un centru de fitness. Există un mic centru spa, care oferă tratamente relaxante. De asemenea, aveti la dispozitie un minimarket si un magazin de suveniruri. Oaspetii mai tineri se pot distra in clubul pentru copii.

Aflat la doar 6 km de orăselul Neos Marmaras, hotelul Lagomandra este conectat la plajă printr-un pod pietonal.

Harta