schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



LABRANDA Royal Makadi este situat in Golful Makadi, la doar cateva minute de mers cu mașina de Golful Soma și de terenul de golf Makadi. Oferă vedere la plaja sa curată privată, precum și la piscine cu apă dulce, o piscină cu apă sărată, o piscină pentru copii, un club pentru copii, un loc de joacă pentru copii și un centru spa.

Camerele moderne au balcon sau terasă cu vedere la grădină, piscină și plajă. Facilitățile suplimentare includ mobilier modern, TV prin satelit, seif și minibar.

LABRANDA Royal Makadi oferă o gamă largă de restaurante și promenada unică LABRANDA Food Promenade, cu opțiuni fantastice de luat masa, inclusiv restaurantul grecesc Taverna Paros, Rock & Roll Burger House, cafeneaua orientală Cairo și Gelateria Giardino Delle Rose, cubanezul Pequena Habana și Yum. Bucătărie și bar asiatic.

Așteptați cu nerăbdare numeroase activități de agrement, cum ar fi windsurfing, sporturi nautice, caiac sau canotaj, squash, tir cu arcul și tenis. O sală de fitness bine echipată este disponibilă gratuit. Scufundări și călărie sunt disponibile contra cost.

Zona de wellness promite, de asemenea, momente de relaxare cu tratamente și programe de relaxare, masaje, o baie de aburi, o cadă cu hidromasaj și tratamente de infrumusețare la un cost suplimentar.

Harta