schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat intr-o zonă linistită, la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orăselului Skiathos, acest hotel destinat exclusiv adultilor oferă o piscină de dimensiuni olimpice si mic dejun gratuit.

Personalul hotelului La Piscine Art doreste să le asigure oaspetilor o vacantă relaxantă si să mentină atmosfera caldă si prietenoasă pentru care acest hotel este renumit.

Oaspetii se pot relaxa in camerele elegante, cu tesături bogate si baie modernă. Piscina renumită a hotelului La Piscine Arts, cu sezlongurile sale confortabile, este locul ideal pentru odihnă si relaxare.

Crazy Cow, restaurantul à la carte premiat al hotelului, serveste preparate din bucătăria mediteraneană, cu ingrediente ecologice locale.

Centrul orasului Skiathos si portul acestuia se află la cateva minute de mers pe jos. Oaspetii vor găsi aici numeroase restaurante si taverne excelente, precum si magazine locale incantătoare. Locatia hotelului La Piscine le permite oaspetilor să se bucure de liniste, aproape de agitatia orasului.

Harta