schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Oferind un patio cu vedere la munte, o zonă de plajă privată și o piscină infinită, Luxury Villas Skiathos se află in orașul Skiathos, aproape de plaja Achladies și la 400 de metri de plaja Sklithri. Această proprietate de pe malul mării oferă acces la un balcon, parcare privată gratuită și WiFi gratuit. Unitatea de cazare oferă oaspeților serviciu de transfer gratuit, securitate pe tot parcursul zilei și depozit de bagaje.

Vila oferă oaspeților o terasă, vedere la mare, o zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, o bucătărie complet utilată, cu mașină de spălat vase și cuptor, și o baie privată cu cabină de duș și halate de baie. De asemenea, există cuptor cu microunde, prăjitor de paine și frigider, precum și aparat de cafea și fierbător. La complexul de vile, toate unitățile au lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții pot profita de vremea caldă cu facilitățile de grătar ale proprietății.

La vilă este disponibil un serviciu de inchirieri auto.

Plaja Tzaneria se află la 700 de metri de Luxury Villas Skiathos, iar portul din Skiathos este la 4,3 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Skiathos, situat la 6 km de proprietate.

Harta