schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Conditii de rezervare

Este responsabilitatea agentiei de turism revanzatoare sa se informeze de pe site-ul www.mae.ro si sa comunice clientului, statusul destinatiei selectate pentru vacanta acestuia!  
 
Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme.
 
Atentie: Este necesar pasaport simplu / temporar de calatorie (valabilitate minim 6 luni de la data intoarcerii in tara si min ½ pagina goala, spatiu necesar vizei).

Conditii de plata si penalizare

Conditiile de plata si de penalizare valabile pentru aceasta oferta le regasiti pe link-ul: Conditii de plata TUI_2023.pdf

Facilitati Camere

Camerele au balcoane private, cu vedere la reciful de corali. Camerele luminoase de la King Tut au aer condiționat și TV prin satelit. Fiecare dintre ele are mobilier din lemn de culoare închisă și lenjerie de pat.
 

Facilitati hotel

Complexul all-inclusive King Tut Resort oferă Wi-Fi gratuit, o piscină mare și acces direct la plajă. 
King Tut Hurghada are 3 restaurante, inclusiv Love Boat, care oferă mese romantice și vedere panoramică la Marea Roșie. Pentru ceaiuri asiatice și shisha, oaspeții pot vizita cortul Sahara în stil beduin.
 
Opțiunile de divertisment includ activități zilnice de animație, cursuri de dans pe burtă și lecții de windsurfing. Personalul multilingv de la King Tut Resort Hurghada vă poate ajuta să organizați excursii, inclusiv safari cu scufundări sau cu quad.
 
Pentru relaxare deplină, hotelul oferă o saună, o cadă cu hidromasaj și tratamente de masaj. Grădina hotelului oferă un cadru frumos pentru a vă bucura de o carte împrumutată de la biblioteca din incintă. Există acces gratuit la Aqua Park, care are o piscină încălzită. 
Parcare gratuită disponibilă la fața locului. La un cost suplimentar este disponibil un serviciu de transfer de la / la aeroport

Localizare

Situat la doar 5 km de Aeroportul Hurghada.

Harta