schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Kimeros Park Holiday Village din Goynuk are un restaurant și o piscină in aer liber. Proprietatea este situată intr-un cadru natural, intre munti si Marea Mediterană. Acest complex asigură acces gratuit la internet WiFi. Sunt disponibile camere de familie, un club pentru copii si o piscină pentru copii.

Camerele beneficiază de aer conditionat si au fost complet renovate in luna martie 2015. Acestea includ TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar si balcon. Băile private au cadă sau dus, articole de toaletă gratuite si papuci.

Kimeros Park Holiday Village pune la dispozitie o zonă de plajă privată, terenuri de tenis si un centru de fitness. Alte facilităti oferite la proprietate includ personal de divertisment, un club de noapte si un serviciu de bilete. Proprietatea pune la dispoziție un loc de joacă pentru copii și babysitting/servicii pentru copii.

Printre atracțiile de top se află Goynuk Canyon, situat la 4 km de proprietate. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită. Aeroportul Antalya este situat la 55 km.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers