schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Situat la 700 de metri de Podul cu Lanțuri și Bazilica Sfantul Ștefan, Hotelul Kempinski Corvinus Budapest oferă mai multe restaurante, camere de lux cu aer condiționat și o piscină interioară. Arhitectura sa este un simbol al Budapestei moderne.

In total, hotelul are 313 camere și 40 de apartamente, care reflectă un stil contemporan unic și oferă toate caracteristicile și facilitățile necesare călătoriei in prezent. Camerele și suitele deluxe grandioase sunt proiectate de designerul britanic Alex Kravetz. Dimensiunea camerelor superioare este peste medie, in timp ce apartamentele prezintă unele dintre lucrările de artă originale din Colecția Corvinus de artă contemporană maghiară.

Restaurantul Nobu servește sushi delicios și mancăruri inovatoare japoneze, in timp ce ÉS Bisztró-Brasserie are o terasă de vară și servește specialități maghiare și vieneze. Living Room este o cafenea clasică, cu o notă modernă. La Blue Fox The Bar se pot savura băuturi. Este oferit un mic dejun à la carte.

Kempinski The Spa, la etajul al doilea oferă masaje unice și tratamente corporale cu produse naturale. Fără costuri suplimentare, oaspeții se pot bucura de saună și de centrul de fitness.

Oaspeții cu varsta sub 16 ani trebuie să fie supravegheați de un adult și au voie să folosească piscina intre orele 9:00 și 18:00.

De la stațiile de metrou și de autobuz din apropiere, oaspeții pot accesa cu ușurință toate atracțiile. Centrul de expoziții Hungexpo este la 20 de minute de mers cu mașina.

Harta