schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Aveti o alta optiune de a experimenta placerea vacantei in patru anotimpuri și atmosfera Mediteranei. Depasirea asteptarilor tale la Karmir Resort & SPA va fi o experienta minunata si o provocare pentru noi. Oferind sanatate, estetica si prospetime, Karmir Resort & Spa va va oferi o experienta spa intr-o atmosfera unica de catre o echipa profesionista. Karmir Resort & Spa combina bucataria turceasca bogata cu flerul international, oferind o experienta culinara exceptionala. Mancarurile si bauturile delicioase, preparate cu nutrienti naturali de catre maestri bucatari experimentati, cu mare grija, nu vor atrage doar ochiul dumneavoastra ci vor rasfata si gusturile dumneavoastra. Alege ce este mai bun din Marea Mediterană pentru cele mai importante momente, realizari, fericire si bucurii! Cu infrastructura sa de organizare profesionala, Karmir Resort & SPA va este alaturi in intalnirile, nuntile si evenimentele dumneaviastra.
Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Localizare

Hotelul Karmir Resort 5* este situat in Goynuk la 40 km de Antalya si la 8 km de Kemer.  Hotelul este amplasat pe o proprietate de 18.000 m² la numai 90 metri de zona de plaja privata.

Facilitatile hotelului

Piscina in aer liber si interioara, atat pentru adulti, cat si pentru copii, terasa, restaurant, restaurant a la carte, bar, baie turceasca/baie de aburi, fitnes, zona de plaja privata, jocuri.

Contra cost: sala de conferinte, rent a car, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, spa & centru de wellness, masaje.biliard si echipament de tenis.

Pentru cei mici exista facilitati precum: piscina, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), junior animation (9-12 ani) , bona (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele de la Karmir Resort & Spa au AC, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar si balcon. Baile private sunt prevazute cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers