schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 40 km de aeroportul din Antalya si la 8 km de orasul Kemer. Facilitati hotel: restaurant principal, 3 baruri , piscina exterioara, piscina interioara , cabinet medical, spalatorie , coafor, 3 tobogane, magazine, sala de conferinte (max. 400 pers.) Deasemenea, printre facilitati se numara : baie turceasca, sauna, volei pe plaja, sala fitness, darts, baschet, tenis de masa, teren de tenis (tartan) , aerobic, aqua aerobic, animatie. Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu dus, foehn, aer conditionat centralizat , telefon, televizor, minibar , seif , balcon pardoseala - parchet laminat, curatenie in camera - zilnic, schimbarea lenjeriei - de 3 ori/saptamana, internet WiFi (contra cost). Pentru cei mici exista facilitati precum: piscina, loc de joaca, miniclub (4-12 ani), carucior (contra cost) , bona (contra cost).
Facilitati camere

Toate camerele de la Karmir Resort & Spa au AC, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, minibar si balcon. Băile private sunt prevăzute cu duș, uscător de par și articole de toaletă gratuite.

Localizare

Hotelul Karmir Resort 5* este situat in Goynuk la 45 km de Antalya.  Hotelul este amplasat pe o proprietate de 18.000 m² la numai 90 metri de zona de plaja privata.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Facilitatile hotelului

Piscina in aer liber, terasa, rent a car, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, restaurant, restaurant a la carte, bar, spa & centru de wellness, masaj, baie turceasca/baie de aburi, zonă de plaja privata.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

KARMIR RESORT & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 253 /pers

FAME RESIDENCE KEMER & SPA

Kemer, Antalya, Turcia

de la 159.5 /pers

AKRA KEMER

Kemer, Antalya, Turcia

de la 385.5 /pers