schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hotelului



Facilitati camere

Renovate complet, au bai moderne cu dus, paturi confortabile (1 dublu sau 2 single). De asemenea, acestea ofera facilitati moderne, cum ar fi Wi-Fi gratuit, TV de 32 inch, aer conditionat, mini-frigider, articole de toaleta precum gel de dus, sampon, balsam, halate de baie si papuci. Camerele duble sunt fara balcon sau cu balcon care au vedere la mare/lateral/frontal sau cu vedere la oras.

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://kahluahotel.com/en/) si a fact sheet-ului!

Facilitati Hotel

Aer conditionat, internet, divertisment, TV prin cablu/ satelit, sala de fitness, sala de asteptare, zona pentru copii, sezlonguri, gradina, balcon, aproape de plaja, acces la internet in zonele publice, parcare, transfer de / la aeroport, servicii de concierge, serviciu de curatatorie chimica/ spalatorie, facilitati de spalatorie, piscina, spa, bazin, jacuzzi, bar la plaja, restaurant. Parcare in limita disponibilitatii. 

Animalele de companie nu sunt acceptate. 

 

Localizare

Este situat la o distanta foarte mica de plaja. Acesta este situat la 2 km de Muzeul Etnografic Lixnostatis si la 4,5 km de clubul de golf Creta. Acvariul Aquaworld se afla la 10 km, iar Aeroportul International Heraklion, la 20 km.

Harta